ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ 

 

 

 
 

Η Εταιρεία

Ειμαστε εδω...

 • Η εταιρεία Cromed Pharma, είναι μια Ελληνική εταιρεία στο χώρο των εναλλακτικών πρωτοπόρων προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά. Ιδρύθηκε το 2009 και η έδρα της από τότε και μέχρι σήμερα βρίσκεται στo Μαρούσι - Αττικής και η μονάδα παραγωγής και συσκευασίας βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους. Παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Στην Cromed Pharma, επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Δίνουμε την απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη καινοτομία προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών που μας εμπιστεύονται τη παραγωγή των προϊόντων τους.

  Για εμάς, η ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε, είναι μια απόλυτη δέσμευση. Οι αρχές της ποιότητας εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τα συστατικά έως τα τελικά προϊόντα.

 

Στόχοι

Με παθος για το οραμα μας...

 • Για μας αποτέλεσε επιστημονική και επιχειρηματική πρόκληση το γεγονός ότι στη χώρα μας ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί με την παρασκευή και τυποποίηση ποιοτικών συμπληρωμάτων διατροφής, αντάξιων των καλύτερων της παγκόσμιας αγοράς.

  Πιστεύουμε στις επιστημονικές και παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας και αισθανόμαστε περήφανοι που ήδη μας έχουν εμπιστευθεί πελάτες εξωτερικού για τις παραγωγές τους.

  Διαρκής μας στόχος είναι η υλοποίηση των ιδεών των πελατών μας, από το στάδιο της σύλληψης έως εκείνο της παράδοσης του τελικού προϊόντος.

 

Υπηρεσίες

Η απολαυση της υλοποιησης...

 • Παρασκευή πόσιμων συμπληρωμάτων διατροφής (εξελιγμένες φόρμουλες κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως). Παρασκευή κρεμών, λοσιόν, τζελ, σαμπουάν, ορών και όλων των προϊόντων καλλυντικής ομορφιάς που μπορεί να ζητήσουν οι πελάτες. Τύποι συσκευασίας

  >  Pet bottle για συμπληρώματα διατροφής από 200ml.

  >  Γυάλινα μπουκάλια και φιαλίδια από 10ml.

  >  Βαζάκια καλλυντικών και ακρυλικά (όλα τα μεγέθη και σχήματα).

  >  Σωληνάρια πλαστικά όλων των τύπων.

  >  Πώματα και δοσομετρητές.

  >  Ετικέτες όλων των τύπων και sleeves.

 

Επικοινωνία

 

 • CROMED PHARMA ΕΠΕ

  Ελ. Βενιζέλου 57, Αγ. Ανάργυροι, Αττική

  Τηλ.: 211 8000 404

  Fax: 211 8000 291

  E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.